VVS stockholm

VVS installationer åt Brf:er & fastighetsförvaltare i Stockholm

Rörobjekt AB är ett kompetent företag inom VVS i Stockholm med omfattande erfarenhet och djup kompetens inom högkvalitativa VVS-installationer på bygg- och fastighetsmarknaden.

Vi är professionella och auktoriserade VVS-montörer och har en stark inriktning på att uppnå hög kundnöjdhet, ni kan alltid räkna med ett väl utfört arbete. 

Vi förstår vikten av att hålla fastigheter och lokaler i gott skick när det kommer till service, renovering och vi strävar alltid efter att vara en aktiv deltagare i smidiga och bekymmersfria byggprocesser genom att erbjuda effektiva VVS lösningar i Stockholm.

Ni ska alltid kunna känna er nöjda och trygga som kund hos oss och vi garanterar alltid ett gott resultat.

Kontakta oss idag!
  Specialister på VVS i Stockholm

  När det kommer till renoveringar, nyinstallationer och reparationer inom VVS så är det viktigt att ni anlitar en bra VVS montör & rörmokare i Stockholm som har bra erfarenhet och är kompetent inom sitt arbetsområde. Det är precis vad ni får när ni anlitar oss.

  Vi utför främst arbeten åt stora och mindre fastighetsförvaltare samt företag och bostadsrättsföreningar. Vi utför alla slags VVS-arbeten som exempelvis vatten, sanitet, gas, kyla och service av värmepumpar i Stockholm.

  Oavsett vilken situation ni står inför så är det alltid tryggt att kunna anlita en lokal VVS firma i Stockholm som kan garantera ett väl utfört arbete och som är certifierad.

  Värmepumpar Stockholm

  Behöver ni professionell hjälp med VVS installation i Stockholm? Kontakta oss redan idag!

  VVS service i Stockholm

  Vi har en gedigen erfarenhet av att utföra VVS installationer vilket betyder att vi har goda kunskaper inom ämnet och oavsett vilken typ av VVS Service ni behöver så har vi kunskapen.

  Vi hjälper mindre och större fastighetsförvaltningar, företag och bostadsrättsföreningar med alla typer av VVS-arbeten, både akuta jobb och nyinstallationer. 

  Vi utför alla former av VVS installationer i Stockholm som är fackmannamässigt utförda med allt från stambyten, byte av radiatorventiler och värmepumpar samt lokalanpassningar men även byte av fjärrvärmecentralerVi kan även hjälpa till vid nyproduktion av lokaler och bostäder.

  Vi utför även nyanläggning av vatten- och avloppssystem, kyl- och värmesystem samt VVS entreprenader

  Trygg VVS montör i Stockholm

  Våra erfarna VVS-montörer har lång och bred erfarenhet av att arbeta med såväl mindre företag men också större fastighetsägare och bostadsrättsföreningar där kraven på hållbara lösningar och noggranna installationer är höga.  Våra anställda besitter även med kompetens inom bland annat licenssvetsning och installationer av värmepumpar, fjärrvärmecentraler, radiotorventiler, kylcentraler, stamventiler m.m

  När det kommer till miljön och bostadsmiljön vi arbetar i tar vi såklart alltid största hänsyn till detta. Vi använder oss av modern utrustning och arbetar på ett effektivt sätt för att se till att vårt utförda arbete är miljömässigt hållbart.

  Vi är specialister på VVS i Stockholm. Behöver ni professionell hjälp?

  Kontakta oss för VVS-installationer i Stor-Stockholm

  Vi på Rörobjekt finns alltid till tjänst för flera olika typer av VVS-arbeten i Stockholm. Vi utför bland annat servicearbeten inom VVS, reparationer och felsökningar, installationer vid om, till eller nybyggnationer, avloppsrensningar samt reparerar droppande kranar.

  Vi erbjuder även hjälp med installationer vid nybyggnation eller äldre fastigheter och det är inte ovanligt att företag eller bostadsrättsföreningar råkar ut för problem med rör, ledningar eller avlopp. Om ni har problem med läckage, avloppsstopp, rör sprickor, ledningar, droppande kranar eller vill utföra byte av fjärrvärmecentral så kan ni få snabb VVS service och hjälp av våra kompetenta VVS montörer.

  Företag som äger eller förvaltar olika typer av fastigheter är någon gång i behov av VVS installationer. Genom att alltid se till att utföra regelbunden service och hålla saker i gott skick så förlänger du även livslängden och ser till att driften blir smidigare.

  Behöver ni hjälp med större VVS-arbeten så kan ni alltid känna dig trygg med att anlita oss, vi är ett auktoriserat VVS-företag i Stockholm. Om ni är osäkra på vad ni behöver kan ni alltid kontakta oss för rådgivning.

  Tidigare VVS-arbeten i Stockholm

  Kund: Schultz

  Genomförde stambyte samt ombyggnad av lokaler på totalt 48 lägenheter på Åsögatan i Stockholm.

  Kund: Kantarellen

  Stambyte och nytt värmesystem på totalt 627 lägenheter. 

  Kund: Harholmen

  Stambyte på totalt 150 lägenheter.