Service värmepump Stockholm

Vi utför service och installation av värmepumpar i Stockholm

Med regelbunden service av er värmepump i Stockholm säkrar ni en längre livslängd och högre effektivitet som bidrar till maximal besparing över tid.

Oavsett om ni behöver hjälp med service, installation eller montering av värmepump har ni hamnat rätt. Vi kan bistå med allt från både utbyte och inköp till hela monteringen av er värmepump i Stockholm.

Vi har spetskompetens och breda kunskaper med lång erfarenhet inom branschen för olika värmesystem. Allt arbete vi utför sker på högsta professionella nivå både när det gäller installation, rådgivning och service. Förutom värmepumpar har vi stor erfarenhet av att utföra stambyten i Stockholm.

Vår målgrupp omfattar Brf:er, kommunala verksamheter, fastighetsaktörer, enskilda fastighetsägare och byggnadsföretag. Vi prioriterar högt att alltid vara tillgängliga och att upprätthålla en öppen och transparent kommunikation med våra kunder, vilket vi ser som en grundsten i vårt arbete

Kontakta oss idag!
  Från offert till installation av värmepump

  I vår roll som experter inom service och installation av värmepump lägger vi stort fokus på att bygga starka relationer med våra kunder. Vi strävar alltid efter att leverera lösningar av toppkvalitet som motsvarar just era krav och önskemål.

  När ni kontaktar oss, organiserar vi ett möte för att noggrant undersöka och förstå era unika förutsättningar och behov. Baserat på de insikter vi får under mötet, utarbetar vi sedan en kostnadsfri offert åt er.

  Denna offert kommer att innehålla en fullständig redogörelse för arbetskostnader och material, utan några dolda avgifter eller oväntade tilläggskostnader utöver det som redan anges.

  Värmepumpar Stockholm

  Behöver ni professionell hjälp med installation och service av er värmepump i Stockholm? Kontakta oss redan idag!

  4 anledningar varför en värmepump är bra alternativ till uppvärmning

  Ekonomiskt

  Investerar ni i att installera en värmepump innebär det en långsiktig avkastning. Det är ett av de starkaste argumenten för att många väljer en värmepump. En modern värmepump gör det möjligt att minska energikostnaderna upp till hela 80 % vilken är en väldigt stor fördel ekonomiskt.

  Miljövänligt

  Oavsett vilken värmepump ni väljer eller redan har är det egenskaperna hos värmepumpen som är unika. De egenskaperna omvandlar den naturliga energin till värme samt varmvatten. Naturlig energi finns i luften, vattnet, marken samt berggrunden. En värmepump försörjer din fastighet utan negativ påverkan på klimatet, nämligen genom fossilfri uppvärmning.

  Tekniken

  Naturen är fulladdad med gratis energi vilket en värmepump kan utvinna genom sin unika teknik. Tekniken är alltid under utveckling och Rörobjekt AB kan hjälpa er att anpassa ditt val av värmepump till vad som passar din fastighet samt dina förutsättningar bäst.

  ROT-avdrag

  Det finns möjlighet att du som kund kan nyttja ROT-avdraget när du installerar en ny värmepump., vilket kan innebära ett avdrag upp till 30 % på arbetskostnaden.  ni

  Kontakta oss för service av er värmepump i Stockholm

  Oavsett vilken värmepump ni installerar eller redan har är det alltid en rekommendation att utföra kontinuerlig service och underhåll av er värmepump. Det är för att försäkra sig om att den fortsätter ge sin maximala kapacitet och även för driftsäkerhet samt den långvariga besparingen.

  När ni som BRF:er eller fastighetsägare anlitar oss kan vi garantera er professionell hjälp. 
  Vi utför underhåll på värmepumpen för att säkerställa att den bibehåller sin effektivitet och fortsätter att generera de besparingar den tidigare har levererat.

  Behöver ni professionell hjälp med installation och service av er värmepump i Stockholm? Kontakta oss redan idag!

  Service och installation av värmepumpar för BRF:er och fastighetsägare

  Vi har stor erfarenhet av installation och service av värmepumpar och luftvärmepumpar och arbetar med fastighetsägare, byggherrar och kommuner. Flera av våra referenser från tidigare arbeten har varit både till mindre och större entreprenader. Vi är även auktoriserade VVS-installatörer med behörighet ”Säker Vatten” och har certifikat för kylteknik vilket försäkringsbolagen kräver. 

  Ända från start 2016 har vi på Rörobjekt AB haft en och samma målsättning, vi strävar efter både långa och stabila kundrelationer. Med en bra kommunikation och professionella utföranden vinner vi mycket. Vi har både service och underhållsavtal och skulle ni vilja att vi upprättar något annat typ av avtal är det självklart en möjlighet. När du anlitar oss så kan du vara trygg, samtliga montörer är certifierade och innehar säker vatten, ID06 och heta arbeten.

  Vi är ett tryggt och säkert val för service och installation av värmepumpar.

  • Innehar flera certifikat
  • Väl utbildade
  • Medlemmar i branschföreningar
  • Godkända av försäkringsbolag
  • Samarbetar med marknadens ledande och största tillverkare
  • Samtliga projektledare har både Bas P och Bas U.
  • Vi har stor erfarenhet av projektering, installation och service inom yrket .
  • Vi är även behöriga att utföra arbeten med Medicinska Gaser.

  Ni är varmt välkomna att kontakta oss på Rörobjekt i Storstockholm AB, vi utför service och montering av värmepumpar i Stockholm med omnejd.

  Frågor och svar om värmepumpar

  Vi rekommenderar att man  generellt servar sin värmepump årligen för att säkerställa optimal funktion och effektivitet. Regelbunden service hjälper till att upptäcka och åtgärda eventuella problem i tid, vilket kan förlänga värmepumpens livslängd och minska risken för kostsamma reparationer.

  Generellt kan en värmepump spara betydande mängder el jämfört med traditionella uppvärmningssystem. Till exempel kan en luft/luft-värmepump spara upp till 50-70% av elanvändningen för uppvärmning, medan en luft/vatten-värmepump eller en bergvärmepump kan erbjuda ännu högre besparingar.

  En värmepump är en enhet som överför värme från en källa (som jord, vatten eller luft) för att värma eller kyla en byggnad. Det finns olika typer, inklusive luftvärmepumpar, jordvärmepumpar och bergvärmepumpar. Luftvärmepumpen är en specifik typ som använder utomhusluften som källa. Den extraherar värme från utomhusluften för uppvärmning på vintern och kan omvända processen för att kyla byggnaden på sommaren, då agerar den som luftkonditionering.

  Tidigare referensarbeten

  Kund: Schultz

  Genomförde stambyte samt ombyggnad av lokaler på totalt 48 lägenheter.

  Kund: Kantarellen

  Stambyte och nytt värmesystem på totalt 627 lägenheter. 

  Kund: Harholmen

  Stambyte på totalt 150 lägenheter.