Service värmepump Stockholm

Behöver ni hjälp med service eller installation av värmepumpar i Stockholm?

Oavsett om ni behöver hjälp med service, installation eller montering av värmepump har du hamnat rätt. Vi på Rörobjekt i Storstockholm AB kan även hjälpa er med både utbyte och allt från inköp till hela monteringen av en värmepump.

Alla kunder hos oss kan luta sig lugnt tillbaka och låta oss sköta arbetet. Vi har breda kunskaper och lång erfarenhet inom branschen för olika värmesystem. Allt arbete vi utför sker på högsta professionella nivå både när det gäller installation, rådgivning och service. Förutom värmepumpar har vi stor erfarenhet av att utföra stambyten i Stockholm.

Vi utför byten och installation av:

Kontakta oss idag!
  Från offert till installation av värmepump

  Vi har stort fokus på kontakten med kunden och vi är mycket angelägna att kunna erbjuda dig det absolut bästa på marknaden som fyller dina behov. Kunden ska alltid känna trygghet med oss och i valet av värmepump att investera i.

  Tryggheten ska komma automatiskt direkt vid kontakt, installation samt med garantier vi alltid lämnar.

  Kontakta oss så bestämmer vi ett möte där vi kontrollerar vilka förutsättningar och behov du har. Efter vad vi tillsammans kommit fram till på mötet kommer vi ge dig en kostnadsfri offert, där allt står tydligt specificerat.

  Allt från kostnader av arbete till produkter, inget extra utöver det som står på offerten kommer att tillkomma.

  Värmepumpar Stockholm

  Behöver ni professionell hjälp med installation och service av er värmepump i Stockholm? Kontakta oss redan idag!

  4 anledningar varför en värmepump är bra alternativ till uppvärmning

  Ekonomiskt

  Investerar du i att installera en värmepump innebär det att du får en långsiktig avkastning. Det är ett av de starkaste argumenten för att många väljer en värmepump. En modern värmepump gör det möjligt att minska energikostnaderna upp till hela 80 % vilken är en väldigt stor fördel ekonomiskt.

  Miljövänligt

  Oavsett vilken värmepump du väljer eller redan har är det egenskaperna hos värmepumpen som är unika. De egenskaperna omvandlar den naturliga energin till värme samt varmvatten. Naturlig energi finns i luften, vattnet, marken samt berggrunden. En värmepump försörjer din fastighet utan negativ påverkan på klimatet, nämligen genom fossilfri uppvärmning.

  Tekniken

  Naturen är fulladdad med gratis energi vilket en värmepump kan utvinna genom sin unika teknik. Tekniken är alltid under utveckling och Rörobjekt AB kan hjälpa dig att anpassa ditt val av värmepump till vad som passar din fastighet samt dina förutsättningar bäst.

  ROT-avdrag

  Det finns möjlighet att du som kund kan nyttja ROT-avdraget när du installerar en ny värmepump., vilket kan innebära ett avdrag upp till 30 % på arbetskostnaden.  

  Varför ska man utföra service av sin värmepump?

  Oavsett vilken värmepump du installerar eller redan har är det alltid en rekommendation att utföra kontinuerlig service och underhåll på värmepumpen. Det är för att försäkra sig om att den fortsätter ge sin maximala kapacitet och även för driftsäkerhet samt den långvariga besparingen.

  Har du en värmepump redan och den är monterad samt installerad av annan aktör än oss på Rörobjekt AB är du så klart varmt välkommen till oss för service. När du anlitar oss garanteraterar vi dig professionell hjälp. Vi underhåller värmepumpens drift för att den ska fortsätta göra samma besparingar som tidigare.

  Det går även att åtgärda många driftstörningar genom telefon, det är både tidseffektivt och vi behöver inte komma ut för att besöka dig i hemmet. Ibland behövs det dock att en tekniker kommer ut och ger omedelbar kvalificerad hjälp.

  Behöver ni professionell hjälp med installation och service av er värmepump i Stockholm? Kontakta oss redan idag!

  Service och installation av värmepumpar för BRF:er och fastighetsägare

  Vi kan hjälpa er med allt inom VVS, värme, kyla samt ventilation, även i närliggande områden. I bagaget är vi specialutbildade av IVT, Nibe, Bosch, AutoTerm, CTC, Viessman och Elektrostandard. Vi är även auktoriserade VVS-installatörer med behörighet ”Säker Vatten” och har certifikat för kylteknik vilket försäkringsbolagen kräver. 

  Ända från grunden 2016 har vi på Rörobjekt AB haft en och samma målsättning, vi strävar efter både långa och stabila kundrelationer. Med en bra kommunikation och professionella utföranden vinner vi mycket. Du som kund ska alltid kunna förvänta dig snabba installationer, bästa garantin, optimal service och bästa kvalité på produkterna vi installerar.

  Oavsett storlek på uppdraget hjälper vi er mer än gärna, både små och stora, gamla som nya. Vi har stor erfarenhet av stambyten och arbetar med fastighetsägare, byggherrar och kommuner. Flera av våra referenser från tidigare arbeten har varit både till mindre och större entreprenader.

  Vi har både service och underhållsavtal, skulle du vilja att vi upprättar något annat typ av avtal är det självklart en möjlighet. När du anlitar oss så kan du vara trygg, samtliga montörer är certifierade och innehar säker vatten, ID06 och heta arbeten.

  Rörobjekt AB är ett tryggt och säkert val för dig som kund eftersom vi har fler viktiga faktorer med oss i vårt bagage.

  • Innehar flera certifikat
  • Väl utbildade
  • Medlemmar i branschföreningar
  • Godkända av försäkringsbolag
  • Samarbetar med marknadens ledande och största tillverkare
  • Samtliga projektledare har både Bas P och Bas U.
  • Vi har stor erfarenhet av projektering, installation och service inom yrket .
  • Vi är även behöriga att utföra arbeten med Medicinska Gaser.

  Vi har professionella rörsvetsare med kompetens inom olika industrier med svetsning av fjärrvärmeanläggningar, gasledningar, processledningar och liknande. Det innebär att vi har alla de svetslicenser som behövs och uppfyller kraven från fjärrvärmeleverantörer vilket är en förutsättning för att kunna utföra liknande arbeten.

  Ni är varmt välkomna att kontakta oss på Rörobjekt i Storstockholm AB för mer information om värmepumpar eller tjänster vi kan erbjuda dig.

  Vi utför service och montering av värmepumpar i Stockholm med omnejd.

  Tidigare referensarbeten

  Kund: Schultz

  Genomförde stambyte samt ombyggnad av lokaler på totalt 48 lägenheter.

  Kund: Kantarellen

  Stambyte och nytt värmesystem på totalt 627 lägenheter. 

  Kund: Harholmen

  Stambyte på totalt 150 lägenheter.