VVS Entreprenör Stockholm

Din VVS Entreprenör i Stor-Stockholm

Rörobjekt AB är en auktoriserad VVS-entreprenör i Stockholm med djup kompetens och lång erfarenhet av att utföra högkvalitativa VVS-installationer inom bygg- och fastighetsmarknaden. Vi strävar alltid efter att aktivt kunna bidra till enkla, bekymmersfria byggprocesser genom att leverera effektiva lösningar.

Vår tjänsteutbud riktar sig mot BRF:er och större fastighetsägare mot alla delar i ett byggprojekt, och vi är mycket lyhörda för varje kunds särskilda förutsättningar och behov.

Vi utför VVS-entreprenader som inkluderar allt från stambyten, byte av och injustering av radiatorventiler och värmepumpar samt lokalanpassningar men även byte av fjärrvärmecentraler m.m

Rörobjekt arbetar med noggrann planering och förberedelse för varje uppdrag och tar hänsyn till våra kunders unika önskemål och behov som riktlinjer för vårt detaljerade arbete. Vårt mål är alltid att garantera hög driftsäkerhet och funktion på lång sikt, och strävar efter att leverera ett slutresultat som uppfyller eller överträffar kundernas förväntningar.

Kontakta oss idag!
  Auktoriserad företag för VVS-entreprenad i Stockholm

  Vi är ett företag som är specialiserat på att utföra kostnadseffektiva och hållbara VVS-installationer i Stockholm. Vi har en kompetent ledning och ansvarsfullt yrkesfolk som arbetar med de senaste produktionsmetoderna för att uppnå högsta kvalitet på sina tjänster.

  I många år har vi arbetat med olika typer av VVS-entreprenader, både inom bygg- och fastighetsprojekt och inom löpande förvaltning. Vi erbjuder rätt kompetens till alla led i byggprojektet och tjänster av entreprenader.

  Förutom att utföra VVS-installationer inom olika projekt, erbjuder Rörobjekt också generalentreprenader där installation utgör den största delen i entreprenaden. Vi har ett väl inarbetat produktionsstyrningssystem som är knutet till organisationens kvalitetssystem för att säkerställa högsta kvalitet och effektivitet i deras tjänster.

  VVS central i Stockholm

  Behöver ni professionell hjälp med VVS entreprenad i Stockholm? 

  VVS Entreprenör med varierande uppdrag i Stockholm

  Med erfarenhet av många varierande uppdrag från olika uppdragsgivare har vi genom åren samlat på oss en rad fina referenser som bekräftar vår kompetens och vårt arbete inom VVS-entreprenad. Vi arbetar efter en egen utformad produktionsplan som alltid eftersträvas i det dagliga arbetet och dess rutiner. Med passion för vårt arbete kan vi lova att vi är en pålitlig och kompetent partner för att hjälpa er med önskad VVS-entreprenad.

  Vi kan erbjuda olika typer av VVS-entreprenader, såsom totalentreprenader och generalentreprenader. Genom nära kommunikation med er ser vi till att ta fram gemensamma lösningar enligt plan för att kunna göra de rätta inköpen för projektet. Vi på Rörobjekt har en stark kalkylavdelning och teknikavdelning med värdefulla kunskaper inom både konstruktion och produktion. Denna struktur och kompetens gör oss till en optimal partner, särskilt vid totalentreprenader. Vi kan också komma in tidigt i processen och använda vår kompetens inom materialval och systemlösningar för att gynna projektet och er som kund i största allmänhet.

  Kontakta oss redan idag för hjälp med framtida VVS projekt!

  Om du vill ha mer information om våra VVS-entreprenadtjänster i Stockholm, är du välkommen att kontakta oss på Rörobjekt, våra VVS-montörer med bred kompetens är utbildade och certifierade med flera års erfarenhet i ryggen. Vi är stolta över att erbjuda en omfattande VVS-service som täcker allt från nyproduktioner och ombyggnationer till lokalanpassningar.

  Oavsett om du behöver hjälp med att installera en helt ny VVS-anläggning eller genomföra en omfattande ombyggnad av din befintliga VVS-lösning, kan vi hjälpa till.

  Med lång erfarenhet av att arbeta med en mängd olika VVS-entreprenader, och vår kunskap och expertis gör att vi kan hantera allt från mindre lokala anpassningar till större komplexa projekt. Vi är övertygade om att vår höga kvalitetsstandard och engagemang för att uppfylla våra kunders behov gör oss till det perfekta valet för alla dina VVS-projekt.

  Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller behöver hjälp med VVS entreprenad i Stockholm.

  Tidigare referensarbeten

  Kund: Schultz

  Genomförde stambyte samt ombyggnad av lokaler på totalt 48 lägenheter.

  Kund: Kantarellen

  Stambyte och nytt värmesystem på totalt 627 lägenheter. 

  Kund: Harholmen

  Stambyte på totalt 150 lägenheter.