Bergvärme Stockholm

Specialist på bergvärme i Stockholm

Vi på Rörobjekt AB är din självklara totalentreprenör för bergvärme i Stockholm. Vi är stolta över att vara en av dem ledande installatörerna av högkvalitativa, hållbara och kostnadseffektiva bergvärmelösningar, speciellt anpassade för BRF:er, kommuner och fastighetsägare.

Våra helhetslösningar är utformade för att maximera effektiviteten och minimera miljöpåverkan, vilket bidrar till en minskning av driftkostnaderna men också ett bidrag till en grönare framtid.

Med gedigen erfarenhet av bergvärmesinstallationer i Stockholm, kan vi säkerställa att vi finner den mest effektiva lösningen anpassad för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Kontakta oss idag!
  Bergvärme & bergvärmepumpar - ett miljövänligt och ekonomiskt alternativ

  Med bergvärme finns potentialen att minska en byggnads årliga uppvärmningskostnad med så mycket som 80%. Dessutom resulterar det i avsevärt mycket lägre koldioxidutsläpp per kilowattimme jämfört med fjärrvärme. 

  Bergvärmepumpar är mycket energieffektiva och kan generera betydligt mer värmeenergi än den elektricitet de förbrukar. Detta leder till lägre driftkostnader jämfört med traditionella uppvärmningssystem som el- eller oljepannor.

  Genom att investera i bergvärme för er fastighet i Stockholm kan det öka fastighetens värde betydligt eftersom det är en eftertraktad och modern uppvärmningslösning.

  Värmepumpar Stockholm

  Behöver ni professionell hjälp med installation av bergvärme i Stockholm? Kontakta oss redan idag!

  Varför välja oss för bergvärmeinstallationer i Stockholm

  Specialanpassade lösningar

  Vi utformar en specialanpassad lösning baserad på era unika behov och tar hand om hela installationsprocessen av bergvärme. Vi erbjuder dessutom kontinuerlig service genom ett prisvärt drift- och serviceavtal.

  Gedigen erfarenhet

  Vi har gedigen erfarenhet av att installera bergvärme inom hela Stor-Stockholms området. Vi ser alltid till att hitta den optimala lösningen för bostadsrättsföreningar, kommuner och fastighetsägare. Vårt team består av kunniga och certifierade proffs som ser till att installation av bergvärme sköts professionellt och effektivt.

  Våra produkter håller hög standard

  Alla våra produkter, från värmepumpar till kollektorslangar, är av högsta kvalitet, designade för att maximera energieffektivitet och hållbarhet i er fastighet, med fokus på långsiktig tillförlitlighet och minskad miljöpåverkan.

  .

  Garanti på arbetet

  Vi ger alltid garantier på våra bergvärmepumpinstallationer, vilket speglar vårt engagemang för hållbar utveckling och kundnöjdhet genom att säkerställa att varje installation möter stränga kvalitets- och prestandastandarder för miljövänlig uppvärmning.

  Bergvärmepumpar som garanterar lång livslängd och kvalitet

  Vi erbjuder ett brett urval av bergvärmepumpar från ledande tillverkare och som är anpassade för svenska förhållanden.  

  • Vi använder oss enbart utav etablerade bergvärmepumpsleverantörer som har en beprövad produkt och är tillverkade av högkvalitativa material och komponenter
  • Våra bergvärmepumpar omfattas av garantier som ger er trygghet om något skulle hända
  • Vi är engagerade i att erbjuda miljövänliga lösningar vilket gör att våra bergvärmepumpar är en effektiv och hållbar metod för uppvärmning av ert bostadshus.

  När ni väljer en driftsäker bergvärmepump från oss, kan ni vara säker på att er uppvärmning fungerar när ni behöver den, samtidigt som ni bidrar till en grönare framtid.

  Behöver ni professionell hjälp med installation av bergvärme i Stockholm? Kontakta oss redan idag!

  Byte av bergvärmesystem i Stockholm för Brf:er och fastighetsägare

  Vi är specialister på allt inom VVS, värme, kyla samt ventilation. I bagaget är vi specialutbildade men även auktoriserade VVS-installatörer med behörighet ”Säker Vatten” och har certifikat för kylteknik vilket försäkringsbolagen kräver. 

  Ända från grunden 2016 har vi på Rörobjekt AB haft en och samma målsättning. Med bra kommunikation och professionellt utförda projekt bibehåller långa och stabila kundrelationer.

  Oavsett storlek på uppdraget hjälper vi er mer än gärna, både små och stora, gamla som nya. Vi har stor erfarenhet av installationer av bergvärme i Stockholm och arbetar med fastighetsägare, BRF:er och kommuner.

  Flera av våra goda referenser från tidigare arbeten av bergvärmelösningar har varit både till mindre och större entreprenader, kommuner och bostadsrättsföreningar.

  Välj oss som er partner för installation av bergvärme i Stockholm

  • Innehar flera certifikat och kvalifikationer som intygar vår tekniska skicklighet och kunskap.
  • Vårt team består av medarbetare som kontinuerligt utbildas för att ligga i framkant.
  • Medlemmar i branschens främsta föreningar, följer vi alltid bästa praxis och högsta standarder.
  • Innehar alla nödvändiga försäkringar för att ge Er en extra trygghet.
  • Godkända av Försäkringsbolag vilket ger en extra säkerhet för våra kunder.
  • Vi samarbetar med marknadens ledande tillverkare för att säkerställa högsta kvalitet på alla installerade komponenter.
  • Våra projektledare är både Bas P och Bas U utbildade, redo att hantera alla aspekter av ditt bergvärmeprojekt med expertis.
  • Vi har omfattande erfarenhet av projektering, installation och service av bergvärmesystem vilket gör oss till branschledande.

  Kontakta oss på Rörobjekt AB för en professionell och problemfri installation av bergvärme i Storstockholm med omnejd.

  Tidigare arbeten inom byte av bergvärme

  Kund: Schultz

  Genomförde stambyte samt ombyggnad av lokaler på totalt 48 lägenheter.

  Kund: Kantarellen

  Stambyte och nytt värmesystem på totalt 627 lägenheter. 

  Kund: Harholmen

  Stambyte på totalt 150 lägenheter.

  Vanliga frågor och svar om bergvärme

  Bergvärme är en typ av värmepump som utvinner värme från berggrunden. Värmen används sedan för att värma upp hus och tappvatten.

  En bergvärmepump består av två delar: en utedel och en innedel. Utedelen pumpar runt en vätska som värms upp av berggrunden. Vätskan transporteras sedan till innedelen, där den värmer upp husets värmesystem.

  Bergvärme har många fördelar, bland annat:

  • Den är en effektiv och hållbar uppvärmningsmetod.
  • Den kan sänka dina energikostnader med upp till 50 %.
  • Den är miljövänlig och bidrar till att minska utsläppen av växthusgaser.

  Bergvärme kan höja fastighetsvärdet med upp till 10 %. Detta beror på att bergvärme är en eftertraktad uppvärmningsmetod som kan sänka energikostnaderna.

  Kostnaden för att installera bergvärme kan variera beroende på flera faktorer. Dessa faktorer inkluderar storleken och energibehovet hos exempelvis bostadsrättsföreningen, markens beskaffenhet där systemet ska installeras. För att få en mer exakt kostnadsuppskattning och anpassad lösning så behöver ni kontakta oss.